Wesele

W byłym województwie częstochowskim jest wiele miejsc, w których mogą się odbyć przyjęcia weselne. Tym, co wyróżnia O.W. Paradise pod tym względem, jest dbałość o kompleksową organizację wesel. Staramy się dostosować do wymagań wszystkich Klientów, by dzień ślubu był najpiękniejszą chwilą w ich życiu i zapisał się także w pamięci gości.

Oferujemy nie tylko przestronne sale weselne. Kiedy pogoda sprzyja, istnieje możliwość przeniesienia uroczystości ślubnych do pawilonu ogrodowego. Z myślą o przyjezdnych przygotowaliśmy także pokoje i domki całoroczne, w których mogą odpocząć po całonocnej zabawie i zakończeniu wesela. Zdając sobie sprawę z tego, jak odmienne mogą być upodobania różnych osób, oferujemy naszym klientom sale na 160 lub 80 osób. Daje to gwarancję wyboru dokładnie realizującego wymagania.

Elegancka, przystrojona zgodnie z gustami Państwa Młodych sala weselna, pyszny zestaw wykwintnych dań i niezapomniana atmosfera – tego wszystkiego nie znajdą Państwo w żadnym innym obiekcie zajmującym się przygotowywaniem przyjęć weselnych w okolicy Częstochowy. Wesele w Ośrodku Wypoczynkowym Paradise to gwarancja udanej uroczystości i niezapomnianych przeżyć.

Przygotowując wesela staramy się wesprzeć nowożeńców, zapewniając im spokój o jakość obsługi. Dba o to nasza wykwalifikowana kadra, która obsługuje gości z uśmiechem na twarzy. To daje nam pewność, że organizacja wesel jest naszą specjalnością.

 

NOWA PROPOZYCJA MENU WESELNEGO…

Na umówioną godzinę przywitanie chlebem i solą oraz toast szampanem,

 

OBIAD:
– rosół z makaronem,
– kluski śląskie oraz ziemniaki,
– sos pieczeniowy,
– mięsa, rolada wieprzowa, karczek, schab faszerowany pieczarkami, schab szwajcar, kotlet mielony, filet z boczkiem, devolay, schab płaski,
– zasmażana kapusta z boczkiem i koperkiem
– surówka z kapusty pekińskiej
– surówka orientalna z marchwii.

DESER:
– lody,
– kawa,
– herbata.

KOLACJA I (do wyboru):
– potrawka z kurczaka,
– bulion z pulpecikami drobiowymi posypany natką pietruszki,
– zupa serowa z łazankami,
– bogracz po staropolsku,
– krem z porów z groszkiem ptysiowym lub grzankami.

KOLACJA II (do wyboru):
– karczek wieprzowy z warzywami i zapiekanym serem, ziemniakami z sosem jogurtowym, kalafior panierowany oprószony migdałami,
– pieczeń wieprzowa z sosem pieczeniowym, kapusta z łazankami, ziemniaki z farszem mięsnym i serem,
– filet z kurczaka z boczkiem grill’owanym, pieczarki zapiekane, warzywa glazurowane, ziemniaki z farszem mięsnym,
– filet z kurczaka po włosku, ziemniaki z pikantnym farszem, marchewka glazurowana oraz fasolka szparagowa.

TORT WESELNY przy tym kawa i herbata.

KOLACJA III (do wyboru):
– gołąbki z aksamitnym sosem pomidorowym,
– tortilla po meksykańsku,
– udko z kurczaka panierowane, ziemniaki zasmażane, surówka wiosenna,
– kurczak po wiedeńsku, ryż rozmaitości.

KOLACJA IV(do wyboru):
– barszcz czerwony z pasztecikami,
– barszcz czerwony z knyszem,
– barszcz czerwony.

CENA PAKIETU 160zł/os.
1. TORT
2. OWOCE
3. CIASTO
4. CUKIERKI
5. GRILL
6. UDZIEC WIEPRZOWY Z KAPUSTĄ
7. WIEJSKA UCZTA
8. FONTANNA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI
9. PACZKI Z CIASTEM


POPRAWINY

Obiad podawany na talerzu:
– wyśmienity żurek staropolski
– cordon bleu z sosem pieczeniowym
– puree z ziemniaczków
– kapusta zasmażana z boczkiem

Kawa, herbata i ciasto

Kolacja: bigos po staropolsku, opiekane żeberka z ziemniaczkami.

CENA PAKIETU 60zł/os.
MENU jest przykładowe i może być dowolnie zmienione według potrzeb zamawiającego.