Catering

Catering to usługa gastronomiczna, oferowana najczęściej dla firm. Catering posiada własne zaplecze, transport, sprzęt gastronomiczny. Oferuje kompleksową usługę przyjęć dla firm i osób prywatnych, taką jak obsługę przyjęć, imprez, bankietów i konferencji. Profesjonalny catering należy do najtrudniejszych usług, jakie oferują firmy gastronomiczne. Naprawdę dobrze zorganizowany catering, to bardzo wiele różnych czynników, które składają się w jedną, a przede wszystkim – spójną całość. Właściwy dobór dań na jakiekolwiek przyjęcie, niezależnie czy jest to ślub, komunia, bankiet firmowy, czy urodziny, jest sprawą kluczową. Dania zamawiane w cateringu, są zależne od preferencji i gustu klienta, ale także zwraca się uwagę na porę roku, charakter imprezy, czy też wiek gości. Tak też latem wybieramy sałatki i lekkie dania, kosztem mniejszej ilości, tak zwanych „potraw zimowych” o ciężkim, kalorycznym, przeważnie smażonym i sycącym jedzeniu. Kolejną niezmiernie istotną sprawą w cateringu jest estetyka i aranżacja dań, które coraz częściej przyjmują formę istnych dzieł sztuki. Mają one za zadanie nie tylko cieszyć nasze podniebienia, ale też oczy. Podobnie sprawa wygląda z dekoracją wnętrz, piękne obrusy, świece, dekoracje, pozytywnie wpływające na nastrój zaproszonych gości. Oprócz tego – w ostateczności – niewątpliwie uprzyjemniają każdą, nawet najnudniejszą imprezę służbową. Kompleksowy catering to nie tylko potrawy i dekoracje. Równie ważna jest profesjonalna obsługa. Przykładamy ogromną uwagę do tego, jaki personel zatrudniamy. Nie jest bowiem tajemnicą, że przyjazna i miła obsługa, to już połowa sukcesu.

Pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa oraz przede wszystkim wygoda…

…i O.W. Paradise