NOWA PROPOZYCJA MENU…
Zupa serwowana
– rosół z makaronem
Danie główne serwowane
Półmisek z mięsami:
– roladka wieprzowa, roladka drobiowa z serem i pieczarkami, schabowy zapiekany z warzywami i serem, pieczeń wieprzowa podawana z sosem pieczeniowym oraz kluseczkami śląskimi i ziemniakami z wody, kapustą młodą i surówką z kapusty pekińskiej.
Deser serwowany
Tort komunijny śmietankowo-owocowy
Zupa serwowana
– zupa serowa z kluseczkami mięsnymi
Danie główne
– Pierś z kurczaka w chrupiącej panierce podawana z frytkami oraz ziemniakami opiekanymi, sosami (koperkowym i czosnkowym) i surówką z białej kapusty.
Kolacja
– barszczyk czerwony z knyszem
Zimna płyta (na półmiskach na stole):
wędliny z własnej spiżarni, mięsa pieczone, schab z zielonym pieprzem, boczek w ziołach, schab z czosnkiem, polędwica faszerowana, rolada serowa, karczek w sosie tatarskim, tymbalik drobiowy, szynka konserwowa ze szparagiem, śledzie na 3 sposoby, jajka faszerowane, sałatka z rukolą-ananasem-kurczakiem wędzonym oraz sałatka jarzynowa.
BUFET DESEROWY (na paterach) ciasto i owoce.
NAPOJE kawa i herbata bez ograniczeń.
CENA PAKIETU 130zł/os.
MENU jest przykładowe i może być dowolnie zmienione według potrzeb zamawiającego.